Team

team schreurs fotos

Onze “Vers en Vleesboerderij Schreurs” is sinds jaar en dag een familiebedrijf waar vader zorgt voor groei en bloei van het gewas en voor de dieren. En waar de zorg voor de verswinkel overgaat van moeder op dochter. Zelfs de volgende generatie helpt alweer actief mee!

We zijn oorspronkelijk gestart met de verkoop van groenten en fruit in de oude boerderij. Door uitbreiding van het assortiment, werd deze winkel te klein! De traditionele “boerderijwinkel” waar je bij wijze van spreken alleen prei en aardappelen kunt kopen, zijn we allang niet meer.
We zijn tegenwoordig een allround verswinkel waarbij kwaliteit, smaak en (dieren-)welzijn hoog in het vaandel staan!
Met een super tof team aan spontane medewerkers zijn we dagelijks druk bezig om de kwaliteit en service op het juiste niveau te houden. … De slagers, de inpakkers, de bakkers, de oogstmedewerkers, de winkeldames, de Biekeuke dames… iedereen, jong en oud, draagt hier een steentje aan bij. Daar zijn we trots op, en dat mag gezien worden.

Tenslotte betrekken we de lekkernijen, van collega’s die er net zo’n hoge standaard op na houden als wijzelf, zodat we u een volledig pakket eerlijke en heerlijke verse producten kunnen aanbieden.