🐣🐰Pasen🐰🐣

Het voorjaar staat voor de deur!
De tijd van de aardbeien en asperges is begonnen en het paasweekend staat voor de deur! Bij ons bent u op het juiste adres voor alle verse boodschappen én de lekkerste maaltijden! Maak het thuis gezellig in deze bizarre tijd met ons Paasbrunch-Pakket!

Bestellen voor Pasen kan tot en met donderdag 9 april 2020 18:00u.

We begeven ons momenteel even niet in het ‘normale dagelijkse leven’, daarom maken we het met z’n alle thuis gezellig. Ondanks een onvoorspelbare tijd, staat Pasen voor de deur en maken we het thuis extra gezellig met ons geliefde gezin! Vergeet dan ook niet om op tijd de bestelling door te geven. Speciaal voor Pasen hebben wij twee Paasbrunch-pakketten ontwikkeld. Gevuld met veel lekkers! Te bestellen vanaf 2 personen vanaf €14,95 p.p.
De pakketten kunt u uitsluitend op zaterdag 11 april afhalen op het gewenste tijdstip.


U kunt hier een Paasbrunchpakket bestellen, liever iets anders bestellen? Scrol dan naar beneden.
U kunt u Paasbrunchpakket ophalen op ZATERDAG 11 april. Wij zijn eerste en tweede Paasdag gesloten.
Om uw bestelling zo vers mogelijk te kunnen leveren en om de afhaaldrukte te verspreiden i.v.m. corona. De pakketten worden vers voor u klaargemaakt en zijn op zaterdag 11 april vanaf 10:00u op te halen binnen uw aangegeven tijdvak.
Paasassortiment van de bakker!

Brood:
Maak jouw Paasbrunch compleet met verse producten van onze bakker. Dikke Mik uit Meijel bakt voor de Paasdagen met alle liefde en plezier heerlijke paasbroden overgoten met witte chocolade, verse broden, verse broodjes, stokbroden, taartjes, Limburgse vlaaien en luxe vlaaien. Speciaal voor Pasen hebben ze een extra lekker assortiment samengesteld. Voor het complete assortiment verwijzen wij u naar onze broodafdeling!


Foto van de salades schreurs versboerderij

Salades:
Uw paasbrunch, lunch of diner compleet maken met onze heerlijke salades? Dat kan! Een groot aanbod aan huisgemaakte salades met goud bekroond op de vakbeurs. Denk bijvoorbeeld aan onze favorieten: Bleekselderij-Appel en ‘Kaaj sjottel’ (huzarensalade). Dagelijks vers huisgemaakt & dagelijks anders. Laat u verrassen!
Verder hebben we nog alles voor een heerlijke borrel: knoflook-olijven, zongedroogde tomaatjes en Peppadew tomaatjes. Natuurlijk verkopen wij ook heerlijke kazen, nootjes en Boeren Chips.


Vleesproducten:
Verse gourmetpakketten, fonduepakketten, kant- en klaar
warm-vlees zoals zuurvlees, draadjesvlees, boeuf bourguignon en dergelijke ook in een totaalpakket verkrijgbaar met stokbrood en salades.
Wilt u gegarandeerd zijn van de producten? Bestel ze dan hier! Voor de kinderen kunnen wij enkele kleinere pakketten samenstellen. Ook vegetarische opties mogelijk!

De hapjespan! Voor meer informatie klik hier!

Wilt u de folder van ons assortiment openen? Klik dan hier.

In verband met de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus zijn wij genoodzaakt om de drukte te verspreiden gedurende de dag. Voor Pasen hanteren wij dan ook afhaaltijden van uw bestelling. Om de 1,5m afstand te garanderen worden de bestellingen deze keer uitgegeven via de Biekeuke. Wij verzoeken u vriendelijk om uw bestelling binnen het aangegeven tijdsbestek af te halen.

Let op, rond de feestdagen zijn er andere openingstijden van toepassing. Zie contact.
Om uw bestelling zo vers mogelijk te kunnen leveren en om de afhaaldrukte te verspreiden i.v.m. corona.
Wilt u bij het Boeren buffet een extra soort warm vlees, kunt u dit in de opmerkingen noteren. De prijs wordt dan los berekend voor de tweede soort.
Huren mogelijk bij het pakket 'Hapjespan vlees' of 'Hapjespan compleet.' Gevuld aangeleverd en makkelijk op te warmen met een half kopje water!