🎄🎁Sinterklaas en Kerst🎁🎄

De feestdagen komen er al snel aan en wat is er nu heerlijker dan het treffen van de voorbereidingen voor de warme, sfeervolle en gezellige knusse momenten bij u thuis?!
Bij ons bent u op het juiste adres voor alle verse boodschappen én de lekkerste kerstpakketten/ relatiegeschenken!


Brood:
Onze bakker uit Meijel bakt voor de feestdagen met alle liefde en plezier heerlijke amandelstaven, speculaas, sint-chocolade,  kerststollen, verse broodjes,  stokbroden, kersttaartjes, kerstgebakjes, vlaaien, slagroomvlaaien en taarten.
Voor het complete assortiment verwijzen wij u naar onze broodafdeling!


Salades:
Uw kerstbrunch, lunch of diner compleet maken met onze heerlijke salades? Dat kan!
Een groot aanbod aan huisgemaakte salades met goud bekroond op de vakbeurs. Denk bijvoorbeeld aan onze toppertjes: Bleekselderij-Appel en ‘Kaaj sjottel’ …ook wel huzarensalade genoemd. Dagelijks vers & dagelijks anders. Laat u verrassen!
Verder hebben we nog heerlijke knoflook-olijven, zongedroogde tomaatjes en Peppadew tomaatjes voor bij de borrel. Heeft u ons ruime assortiment aan nootjes, kaassoorten en chips al bekeken in de winkel? Dat maakt het extra lekker en gezellig!


Vleesproducten:
Verse gourmetpakketten, fonduepakketten, kant- en klaar warmvlees zoals zuurvlees, draadjesvlees, boeuf bourguignon en dergelijke ook in een totaalpakket verkrijgbaar met broodjes en salades, verse biefstuk, rollade, beenham, kalfsvlees, rundvlees, kippenvlees of varkensvlees en nog veel meer lekkers.
Wilt u gegarandeerd zijn van de producten? Bestel ze dan hier! Voor de kinderen kunnen wij enkele kleinere pakketten samenstellen.


Kerstpakketten en relatiegeschenken:
Voor ieder wat wils en voor elk budget kunnen wij een cadeau op maat met liefde maken!
Wij hebben de hele decembermaand ook kerst-cadeaubonnen van €25,- en €50,-.
..Uw ouders, broers en zussen, buren, ooms- en tantes verrassen? Wij helpen u graag!
Denk ook eens aan kerstpakketten voor uw werknemers of relaties. …Of tip uw werkgever 😉
Voor alle mogelijkheden en bestellen adviseren wij u graag om het formulier in te vullen op deze pagina. Zoekt u een kerstpakket voor zakenrelaties of werknemers? Wij zullen zo snel mogelijk een lekker voorstel terug sturen n.a.v. het bestelformulier. Factuur nodig? Geen probleem!