Vinylboys platen

Feestelijke dineravond (corona-proof)

Hey jij daar!

Ben jij ook zo toe aan een avondje er op uit? Wij hebben iets mega gezelligs georganiseerd én corona-proof!
In samenwerking met ons superteam, de kok en de Vinylboys verzorgen wij op zaterdag 7 en zaterdag 21 november 2020 een Feestelijke Dineravond!

Je kunt een tafel reserveren voor minimaal 4 en maximaal 5 personen. Terwijl jullie genieten van de verzoekplaatjes van de jaren 60 tot 90, gedraaid door de Vinylboys, verzorgen wij een 4 gangen shared-diner. De kosten voor het feestelijk diner bedragen €37,50 per persoon exclusief drank.
Fun fact: de Vinylboys hebben ruim 3.000 platen bij zich, de keuze is reuze! De mannen komen bij jullie aan tafel voor verzoekplaatjes.

Om je te garanderen van de tafel, betaal je vooraf de kosten voor het diner. Op de avond zelf hoef je alleen nog maar de drankjes te betalen :). Iedere reservering krijgt een vaste zitplaats toegewezen, op 1,5m van de andere gasten. Er zijn maar een beperkt aantal tafels beschikbaar, wees er snel bij!
Zijn er dieetwensen? Schrijf deze bij het maken van de reservering in de opmerkingen.

Zien we je dan?!

Let op! Je dient voor minimaal 4 personen en maximaal 5 personen te reserveren. Ben je met 8 of 10 personen, dan reserveer je 2 tafels. De reservering is definitief na een persoonlijke bevestiging incl. aanbetalingsfactuur.
U ontvangt een bevestiging en uitnodiging zodra de reservering definitief genoteerd staat.