Salades en maaltijden

Na een duurzame winkelverbouwing in maart waarin wij de hele winkel op de schop hebben genomen, is de winkel helemaal gereed voor een geheel nieuw assortiment aan kant- en klare maaltijden en salades!
De nieuwe koelinstallatie koelt middels CO2 en door de warmtewinning zorgt de installatie voor warm water en verwarming/ airco binnen het hele bedrijf!

Nu in het assortiment: voorverpakte dagverse maaltijden, dagverse soepen en maaltijdsalades!


Al onze salades komen uit eigen keuken. Dagelijks worden deze vers gemaakt en zijn hierdoor maar liefst 4 dagen houdbaar. Wij gebruiken hiervoor geen conserveringsmiddelen.
De meeste soorten zijn gemaakt op yoghurt-basis, waardoor ze een frisse smaak hebben.

Bij vakwedstrijden zijn we al verschillende keren in de prijzen gevallen met onze salades. Onder andere met onze Koude Schotel en de Bleekselderij-Appel Salade.
Wij doen mee aan de vakwedstrijden om te blijven leren én om de kwaliteit van onze producten op het hoogst mogelijke niveau te houden. 

…Op deze vakwedstrijden hebben we ook meerdere malen gescoord met kant- en klaar warm vlees en diverse soepen. Deze producten zijn uiteraard te koop in de winkel maar ook te proeven in de Biekeuke.

Puur gemak? Stel dagelijks uw maaltijd samen!
Wij hebben verschillende gerechten (lasagne, macaroni, bami, nasi, wraps, loempia’s etc.) al voorverpakt klaar liggen maar het is ook mogelijk om zelf een maaltijd samen te stellen!
Aardappeltjes of rijst? Erwtjes met worteltjes of Broccoli? Gehaktbal of Kip stroganoff? Grote portie? Kleine portie?
Zo veel mogelijkheden & Zo makkelijk op te warmen: 3 minuutjes zonder deksel in de magnetron 900Watt! Eet smakelijk!
Tip om uitdroging te voorkomen: zorg dat er vershoudfolie over het bakje (zonder deksel) komt, prik hier gaatjes in met een vork en plaats het dan in de magnetron! 

…MORGEN WEER?!