De Boerderij; vers van het land naar de klant!

…Vers van het land naar de klant!… Een uitspraak die Oma Nellie al vanaf haar jonge leeftijd verspreidt in de winkel. En gelijk heeft ze, met hart en ziel voor onze boerderij!
Voordat een product in het winkelmandje van de klant terecht komt, is er een lang proces aan vooraf gegaan. Omdat ons assortiment zo uitgebreid is, werken we samen met verschillende collega boeren. Zij helpen ons, wij helpen hun! 

Stukje uit de krant lezen? Klik hier voor een artikel over ons!


Op onze boerderij hebben wij een varkensstal. Voor onze varkenshouderij produceren we zelf de granen. De granen worden gebruikt in het veevoer en het stro wordt gebruikt als bodemstrooisel in de stallen.
Wist u dat wij iedere zaterdag van 10:00-13:00u kijkuurtje in de varkensstal hebben? Achter glas kunt u zien hoe onze varkentjes spelen in het stro.
Wij zorgen voor een dier- en milieuvriendelijke leefomgeving voor de dieren. Klik hier om thuis een kijkje in de stal te nemen! …of scrol naar beneden. 😉
Ps. iedere zaterdag is er van 10:00u-13:00u kijk-uurtje in de varkensstal!
…Spot jij een van onze biggen?


De appels en peren telen wij in onze eigen boomgaarden.
Wij doen dit allemaal zo milieuvriendelijk mogelijk en met respect voor de natuur.
Alles voor het beste product! Uit voorzorg zijn onze boomgaarden voorzien van hagelnetten. Zo kunnen wij ons fruit op z’n best aanbieden.

Op de foto ziet u een van onze jongste hulpjes die af en toe op visite komen in de boomgaard: De kindjes van Kinderdagverblijf de Beestenboel!


En de boer die dit allemaal verzorgt en op orde houd, is onze eigen Ton. In de winkel te herkennen aan zijn blauwe overal of werkblouse! Oh ja… hij draagt ook bijna altijd een petje!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=_-LopQhsyTE[/embedyt]