De Boerderiej | Ontmoeten en feesten

Reden voor een feestje? Locatie gezocht voor een vergadering? Op zoek naar een locatie voor uw trouwfeest? Of op zoek naar een locatie voor een herdenking/koffietafel? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

De Boerderiej is sinds december 2019 geopend. Rinie zorgt voor het lekkere eten en dochters Wieke en Silke zorgen met de medewerkers voor de service en bediening. Tevens zijn Rinie en Wieke de contactpersonen voor jouw gelegenheid! Ben jij nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat of ben je op zoek naar een locatie om bijvoorbeeld te gaan feesten, trouwen of vergaderen in Roermond? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Heb jij binnenkort iets te organiseren? De Boerderiej is de geschikte locatie voor:
– Ontmoeten
– Feesten
– Trouwen
– Vergaderen
– Bedrijfsfeesten
– Communiefeesten
– Koffietafels
– en meer…. Wij maken partijen op maat; geef je wensen door, dan kijken wij wat we kunnen regelen!

Ons verhaal!

In september 2018 zijn we gestart met het renoveren van de Boerderiej. De Boerderiej is gevestigd in de oude winkel waar vroeger ‘Versparadijs Schreurs’ gelegen was. In verband met de aanleg van de A73 verhuisde Vers en Vleesboerderij naar de andere kant van het erf, sinds augustus 2006 is Vers en Vleesboerderij Schreurs gelegen naast de Wirosingel op het zelfde adres als vroeger: Spik 181 te Roermond. Na iedere zomer klussen en bouwen is het bedrijf steeds meer uitgebreid geworden.

De ”oude winkel” lag leeg. Opa en Oma verhuisden naar ”de sjop” en de rest van de boerderij lag leeg. What to do? In 2013 openden we de Biekeuke waar u van harte welkom bent voor een lekkere kop koffie met gebak en bent u op het juiste adres voor een lekkere lunch. Deze ruimte is ook geschikt voor grotere groepen. En met succes! Er kwamen veel aanvragen voor grotere groepen boven de 30 personen binnen; ook buiten onze openingstijden. Met de historische boerderij konden wij wel iets!

We zijn gestart met de renovatie om uiteindelijk hier een prachtige locatie te bouwen voor feesten en partijen. Na een hete zomer klussen en het inrichten in het najaar, is De Boerderiej sinds december 2019 geopend.
Rinie zorgt voor het lekkere eten en dochters Wieke en Silke zorgen met de medewerkers voor de service en bediening. Ben jij nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat op ben je op zoek naar een locatie om bijvoorbeeld te gaan feesten, trouwen of vergaderen in Roermond? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Op zondag 26 januari organiseren wij een inloopmiddag!

Reserveren of informatie aanvragen? Dat kan middels onderstaand formulier! Wegens enorme drukte, kan het iets langer duren voordat je informatie ontvangt.

Verjaardag? Trouwen? Vergaderen? Bedrijfsfeest? Communiefeest? Koffietafel? Iets anders? Wij maken feestjes op maat!
Het is niet mogelijk om eigen catering te verzorgen. De kwaliteit die u van ons gewend bent, wordt ook geserveerd in de Boerderiej; 'geweun good' van Schreurs oet Remunj.