De Biekeuke

Biekeuke buffethoek boeren buffetBroodje gezondUitsmijterBroodje roomkaasKoffie en vlaai in roermond

De Biekeuke is onze aanwinst die wij in augustus 2013 openden.
U kunt hier terecht voor een lekkere kop koffie, vers gemaakte soepen, een pannetje warm vlees, diverse broodjes, frisse sapjes, smakelijk gebak en nog veel meer lekkers.


De ideale plek om te lunchen! Alles uit eigen keuken en winkel. Er is een wisselend aanbod.
Laat u verrassen!
Uiteraard is reserveren mogelijk, voor grotere groepen zijn meerdere opties beschikbaar in overleg. Ook een ideale ruimte om met uw collega’s te komen lunchen of met een zakelijke afspraak.


De menukaart bekijk je hier!
In verband met het vermijden van handcontact, hebben we  geen Boeren Buffet ”Aete waat de pot sjaft!”. Wij presenteren het buffet bij u op tafel, mogelijk vanaf 2 personen.
Het ontbijt presenteren we in de vorm van een ontbijtplank.


! Tijdelijk geen Boeren Buffet !
”Aete waat de pot sjaft!”
Van maandag tot en met zaterdag hebben wij het Boeren Buffet ‘Aete waat de pot sjaft!’ van 11:00u tot 16:00u. Op maandag vanaf 13:00u. Een gevarieerd buffet met 2 soepen, 6 verschillende warme gerechten, salades, broodjes, beleg en toetjes. Kortom: veel lekkers voor €12,95 per persoon.
Voor kinderen tot 12 jaar hanteren wij andere prijzen.

! Tijdelijk geen Ontbijtbuffet !
Ontbijtbuffet

Buiten het ‘Aete waat de pot sjaft’ buffet hebben wij vanaf nu ook een ontbijt buffet. Niet meer het ontbijt bij u op tafel, maar zelf veel lekkers uitzoeken! …Broodjes, zoet en hartig beleg, gekookte eitjes, melk, sapjes, koffie, thee, yoghurt en vers fruit. 

De kosten voor het ontbijtbuffet zijn € 9,50 per persoon en is van dinsdag t/m zaterdag van 10.00u tot 11.00u. In verband met onze ‘’Aete waat de pot sjaft’’ gasten, verwachten wij dat de ontbijt gasten om 11.30u ruim klaar zijn met ontbijten en klaar zijn voor de start van hun eigen programma die dag.
Groepen groter dan 10 personen, raden wij aan om te reserveren.

Reserveren?
Reserveren voor vandaag? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0475-329391
Reserveren voor een andere dag, vul dan het reserveringsformulier in. U ontvangt van ons een bevestiging zodra de reservering genoteerd staat.
*De keuken van de Biekeuke sluit een uur voor sluitingstijd. 

*Nee, we werken niet met een timer. Het kan voorkomen dat er na uw reservering een nieuwe reservering gepland staat. Gelieve hiervoor begrip te tonen.

Biekeuke cadeaubon nodig? In ieder gewenst bedrag kunnen wij deze uitschrijven.
Let op! De bon is uitsluitend te verzilveren in de Biekeuke.