Vergadering of meeting

Vergadering, meeting, jaarafsluiting, viering? Wij hebben verschillende opties voor zowel bij u op kantoor maar ook bij ons in de Biekeuke. 


Wist u dat u bij ons een ‘hot-pan’ soep naar keuze en/of broodjes kunt bestellen? Wij zorgen er voor dat uw bestelling op het gewenste tijdstip klaar staat om op te halen.
Lunch buiten de deur? Bezoek dan onze Biekeuke voor heerlijke lunchgerechten. Staat u onder tijdsdruk? Open hier ons menu of vers belegde broodjesbestellijst en geef uw bestelling telefonisch door: 0475-329391 dan staat het bij binnenkomst klaar!

Avondmaaltijden voor op uw werk nodig? Deze kunnen wij eventueel warm aanleveren inclusief borden, bestek en serveermateriaal. Gratis te leen, wel graag schoon retour.

 

BedrijfsBBQ of Buffet op locatie?!

Voor een bedrijfsbarbecue of boeren buffet kunnen wij ook heerlijke pakketten aanbieden.
Wij verhuren bij de BBQ-pakketten vanaf 25 personen onze BBQ inclusief gas. Uiteraard leveren we ook een lekker aanbod aan vlees, salades, stokbrood, kruidenboter en dergelijke naar uw voorkeur. Voor het complete aanbod verwijzen wij u naar de pagina ‘Eigen slagerij’ > ‘BBQ’.

Voorkeur voor een buffet met warm vlees naar keuze, stokbrood, kruidenboter en salades etc. Wij kunnen dit in overleg opwarmen en leveren in de benodigde materialen. Voor het complete aanbod voor een buffet verwijzen wij u naar de pagina ‘Eigen slagerij’ > ‘Boeren Buffet’.
Informeer gerust naar de mogelijkheden.